• Facebook Social Icon

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Tartufo e

Mare

 

 

 

 

 

 

 

 

Charm in Le Marche

@ Copyright Casa Tartufo e Mare

tartufoemare@gmail.com

(+32) (0)485.51.38.68

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING


E-mailadres: info@dress4success.be

Tel +32 485 51 38 68

Toelichting

Middels deze privacyverklaring word je geïnformeerd hoe we je persoonsgegevens verwerken en gebruiken. We respecteren je privacy en de gebruikers van onze website.

We gaan zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Casa Tartufo e Mare. Wees je er dus van bewust dat Casa Tartufo e Mare niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van Casa Tartufo e Mare.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

  • E-mailadres

  • Voornaam

  • Achternaam

  • Adresgegevens (indien van toepassing)

  • Telefoonnummer (indien van toepassing)

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens ?

De persoonsgegevens die we verwerken worden door jou zelf verstrekt middels bijvoorbeeld het invullen van een formulier (voor het aanvragen van informatie op de website) of doordat je ons via email contacteert voor informatie over het huren van Casa Tartufo e Mare.

Wat is het doel van de verwerking van de persoonsgegevens

  • Wanneer je Casa Tartufo e Mare huurt, hebben we deze gegevens nodig om de huur te kunnen verwerken

  • Om contact met je te kunnen opnemen, bv over informatie bij het huren van Casa Tartufo e Mare  (reisgids, betaling,...)

  • Voor het versturen van informatie en updates over Casa Tartufo e Mare

  • Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten;

  • Voor het verwerken van persoonsgegevens als hiertoe wettelijk verplicht is.
     

Zaken automatisch geregeld

We nemen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens 
Wij gebruiken bijvoorbeeld een email automation programma.

Hoe lang bewaren je je gegevens?

We bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Zolang je ingeschreven staat voor de updates bewaren we jouw gegevens. Mocht je je uitschrijven dan worden jouw gegevens binnen één maand automatisch verwijderd.

Als jij gehuurd hebt bij Casa Tartufo e Mare, bewaren wij jouw gegevens 7 jaar vanwege de fiscale bewaarplicht.

Delen met anderen

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden. We verstrekken je persoonsgegevens aan derden alleen indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, wordt er een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 

Met de volgende derden deelt Dress4success gegevens:

1.      Administratiekantoor (Belgie en Italie)

2.     Facturatieprogramma – gebruikt voor het opmaken van offertes en facturen.

3.     Partij voor hosting van de website en e-mail 

4.      E-mail automation programma 

5.      Virtual Assistant

6.      Local assistance in Italie

6.      Creative Digital Agency

7.      Facebook Custom Audiences 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens  in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering mailen naar tartufoemare@gmail.com.  We zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één maand op je verzoek reageren.

Bezwaar maken op verwerking

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Recht op indienen klacht

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat we niet voldoen aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van Casa Tartufo e Mare wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.
Cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen we hiermee de website en eventuele advertenties optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Daarnaast worden de cookies ingezet om advertentie campagnes verder te optimaliseren.

Functionele en analytische cookies: we maken enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven inzicht in het gebruik van de website van Casa Tartufo e Mare. Bij het plaatsen van analytische cookies hoeven we geen toestemming te vragen.

Google Analytics
Via de website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. We gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. We hebben hier geen invloed op. We hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. 

Advertentie cookies
We gebruiken online advertenties. Dit doen we het liefst zo gericht mogelijk, We maken hiervoor gebruik van Facebook en Google.

Voor meer informatie over wat Facebook met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Facebook en Google.

Social media buttons
Op de website zijn social media buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. We hebben daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van het betreffende social mediakanaal om te zien wat zij met jouw gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Beveiligen

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Deze verklaring is het laatst gewijzigd op 26 mei 2018

  • Facebook Social Icon

Charm in Le Marche