Ca' Tartufo e Mare is rustig en tegelijk heel centraal gelegen als uitvalsbasis om Le Marche te verkennen. Het domein ligt op een privé-wegje op ca. 500m van de gemeentelijke weg naar het dorp Fratte Rosa. Op deze privé-weg vind je slechts 3 huizen, waarvan Ca' Tartufo e Mare er één is...

Ca' Tartufo e Mare ligt ongeveer op de top van de hoogste heuvel van de streek, zodat je hier kan genieten van de rust en een adembenemend uitzicht over de Marchegiaanse heuvels tot aan de Adriatische Zee!

En tegelijk is Ca' Tartufo e Mare ook heel centraal gelegen. Het is slechts 2 km naar het middeleeuwse en uiterst gezellig dorpje van Fratte Rosa met kruidenierszaak, bakker, slager, groentewinkel, 2 bars, restaurant, benzinestation... Daarnaast vind je in dit dorp ook enkele terracotta-zaken en een lokaal wijndomein.

Het huis ligt te midden van de regio Pesaro e Urbino. Deze regio in de heuvels rondom Fratte Rosa is alom gekend om zijn vele gezellige middeleeuwse dorpen en stadjes (elk met hun lokale bezienswaardigheden, restaurants, marktjes...).

En wil je graag een bezoek brengen aan de steden, het strand of de bergen van Le Marche? Casa Tartufo e Mare ligt op ca. 10km van de autosnelweg die je snel richting Urbino, het strand rond Fano, Ancona of Pesaro brengt!

Ca'Tartufo e Mare is heel gemakkelijk bereikbaar met de auto of het vliegtuig. Het huis ligt op ca. 1300km van Brussel met autosnelweg tot op 10km van het domein!

 

Reis je liever met het vliegtuig? Wie wenst, kan vliegen met Ryanair; Ryanair brengt je op 1.5h uur naar de luchthaven van Ancona, Bologna of Perugia. Met een huurauto ben je dan op 45min in Ca' Tartufo e Mare. Je kan eenvoudig en goedkoop een huurauto reserveren in de luchthavens.

  • Facebook Social Icon

Charm in Le Marche

  • Facebook Social Icon

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Tartufo e

Mare

 

 

 

 

 

 

 

 

Charm in Le Marche

@ Copyright Casa Tartufo e Mare

tartufoemare@gmail.com

(+32) (0)485.51.38.68