Op onze reis door Le Marche werden we al heel snel verliefd op de streek, en vervolgens op dit huis inclusief uitzicht, dat we tijdens de restauratie doopten tot 'Casa Tartufo e Mare'... De naam verklaart zichzelf hieronder...

Casa Tartufo e Mare is een sfeervolle, recent gerestaureerde boerenwoning. Het is een 'casa colonicha in pietra' (in de typische stenen en stijl van de streek) waarvan de meeste muren zowaar een halve meter dik zijn. De restauratie is volledig in de landelijke stijl uitgevoerd die eigen is aan de regio Le Marche. Het huis omvat 3 luxueuze charmante appartementen: Sangiovese (tot 7 personen), Bianchello (tot 6 personen) en Verdicchio (tot 4 personen). De appartementen kunnen elk afzonderlijk of samen worden gehuurd. Elk van de drie appartementen heeft ook een aparte ingang en een privé terras met teaken tafel, stoelen, parasol en ligstoelen.

Ca' Tartufo e Mare is heel rustig gelegen op de top van één van de hoogste heuvels van de streek en heeft een adembenemend uitzicht over de Marchegiaaanse heuvels met middeleeuwse ommuurde dorpjes, graanvelden, wijngaarden, bossen en olijfgaarden zelfs tot aan de Adriatische Zee! Van dit uitzicht kan je genieten vanop je privé-terras of op het zonneterras aan het zwembad, en we kunnen je vertellen... dit vergeet je nooit meer!

Ca' Tartufo e Mare ligt op een domein van een halve hectare. Uiteraard kun je gebruik maken van het terrein met zijn rustige plekjes waar je lekker kan zitten lezen of gewoon genieten van 'dolce far niente', of je voorbereiden op alweer zo'n heerlijke Italiaanse maaltijd in één van de lokale restaurants.

Iets lager gelegen in de tuin naast het huis bevindt zich het 12x4m privé-zwembad met zonneterras, ligzetels met een zonnedakje (genoeg zetels voor alle gasten!) en parasols.

Aan de rand van het domein bevinden zich enkele oude eiken, waaronder de truffels in stilte groeien... In de voortuin van het huis kan je even rustig uitblazen of gezellig samen met andere gasten de belevenissen van de dag delen.

Ook in de achtertuin kan je genieten van het adembenemende uitzicht of luieren in de natuurlijke schaduw van een boom. 's Avonds kan je hier ook lekker barbecuen m.b.v. de gezamenlijke BBQ.

Op het domein is er ook een privé parking voorzien voor de gasten.

Ook de kleinste gasten zijn hier heel welkom; er is een kinderbed en kindereetstoel aanwezig (op aanvraag).

Je kan natuurlijk ook je sociale netwerk onderhouden met je vakantiebelevenissen dankzij het beschikbare Wifi-netwerk van Casa Tartufo e Mare.

Onze faciliteiten nog eens op een rij

- 3 luxueuze appartementen

- airco in 2 appartementen

- zwembad met zonneterras

- volledig omheind domein met grote gemeenschappelijke tuin

- privé-terras met tuinset en ligstoelen per appartement

Wifi

- wekelijks vers beddengoed en badhanddoeken

- eindschoonmaak voorzien

  • Facebook Social Icon

Charm in Le Marche

  • Facebook Social Icon

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Tartufo e

Mare

 

 

 

 

 

 

 

 

Charm in Le Marche

@ Copyright Casa Tartufo e Mare

tartufoemare@gmail.com

(+32) (0)485.51.38.68