Vandaag terug aan het werk en de schok was vrij groot na de werkelijk schitterende vakantie die we bij jullie mochten doorbrengen. Hele mooie streek , nog heel authentiek , erg vriendelijke mensen en vooral superlekker eten! Maar laat ons vooral ook jullie heel comfortabel ingerichte appartement niet vergeten , het mooie landschap, de rust, het magnifieke zwembad en de gastvrijheid van Patrizia en haar man! Echt een vakantie om over te doen!

Jullie hebben echt wel een klein paradijsje op aarde!!

De vakantie zit erop.... we hebben allen genoten van het prachtige landchap, de gezellige omgeving en vooral van de vriendschap die mensen kunnen geven aan elkaar! Bedankt voor de hartelijke ontvangst!

We zijn goed thuis geraakt. Vlotte vlucht, zelf 45 min vroeger geland dan voorzien. Het temperatuursverschil is wel enorm, met spijt in het hart hebben we La Bella Italia verlaten.

We vonden het superleuk om op jullie domein te mogen vertoeven. Het is ongelooflijk wat jullie daar hebben verwezenlijkt. Proficiat!

Wij zijn goed thuis geraakt en hebben ook nog kunnen genieten van een goede "belgische" week thuis... We hebben echt wel genoten van onze vakantie op jullie "berg"!

Nog eens erg bedankt voor de fijne vakantie en het logement in jullie gezellige en luxueus huis!

Van harte proficiat met jullie "Casa Tartufo e Mare". Het door ons gehuurde appartement Verdicchio voldeed helemaal aan onze eisen. De ontvangst door Patrizia was in orde en de door jullie opgestelde infobrochure is zeer handig. We kunnen terugblikken op een zeer aangenaam en geslaagd verlof. Het zal ons zeker niet tegenhouden om voor gezonde mond-aan-mondreclame te zorgen ;-) Wij wensen jullie nog heel veel succes met de "Casa" !

  • Facebook Social Icon

Charm in Le Marche

  • Facebook Social Icon

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Tartufo e

Mare

 

 

 

 

 

 

 

 

Charm in Le Marche

‚Äč

@ Copyright Casa Tartufo e Mare

tartufoemare@gmail.com

(+32) (0)485.51.38.68